Another Dynasty Weapon Bug?

The new Heroes games produced by Ubisoft. Please specify which game you are referring to in your post.

Moderator: Moderators

User avatar
aaelgr
Assassin
Assassin
Posts: 258
Joined: 07 Jan 2007
Location: England

Another Dynasty Weapon Bug?

Postby aaelgr » Nov 25 2011, 14:28

During the 2nd Orc mission I equipped Sandor with 3 different Dynasty weapons (Wolf, Whistlebone, Cleaver) and yet when I went from one to the other the abilities of the old ones would still be there. Having now gone on to the third mission my units are still immune to mind spells (Wolf) and I can still boost Sandor's attacks to do some extra Air splash damage (Whistlebone).
Does anyone else have this sort of thing occuring?
"Losing isn't learning to be lost, it's learning to know when you're lost"
Idlewild, 'The Modern Way Of Letting Go'

User avatar
Avonu
Round Table Hero
Round Table Hero
Posts: 3854
Joined: 06 Aug 2006
Location: City of Griffin
Contact:

Postby Avonu » Nov 25 2011, 15:37

Yes, weapons buffs stay on even if you unequipt weapon.
IIRC only thing to remove that bug, is not giving weapon to your hero in Dynasty menu, so they start new map without main hand artifact.

But this not work in campaign.

User avatar
maltz
Swordsman
Swordsman
Posts: 562
Joined: 16 Jun 2006
Location: maltz

Postby maltz » Nov 25 2011, 16:45

Yes this is a well known bug. If you keep switching between weapons (repeat: save game - load game - switch weapon), you could get lots and lots of free attributes. The worst part is people might be enjoying this bug without even knowing it. :D


Return to “Heroes V-VI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests